Gabriel Martinez

Web Designer - Apputvecklare - Fotograf - App Designer

Erfarenhet

2017 - Present

Spontana foto & design

Just nu jobbar jag vidare med mitt företag Spontana foto & design genom att uppdatera hemsidan samt sociala medier. Inom kort kommer jag att utannonserar några erbjudande inför alla hjärtas dag. Håll utkik!

2016 - 2017

PIA - Programmering Iphone Android

Jag gick den här utbildning på Malmö Yrkeshögskola för att kunna lära mig att koda i Swift och skapa appar för iOS. Jag tog examen i juni 2017 och söker uppdrag som junior utvecklare.

2015 - 2016

Mobil Handel

Mobil Handel var när jag började ett nystartat program inom e-handel där jag lärde mig massor om marknadsföring inom webb och sociala medier. Jag fick också kunskap om att skapa eget material för min egna företag.

2013 - 2014

Cross Mobile Publishing

Här fick jag mina tekniska kunskaper genom att läsa och lära mig webbteknik inom HTML, CSS, Javascript. Jag fick lära mig att redigera film och producera korta videor, vilket jag har utvecklat som en hobby och inom mitt egna företag.

Om mig

Eftersom jag alltid haft ett stor intresse för teknik och utveckling bestämde jag mig efter att ha jobbat i några år inom restaurangbranschen, för att lära mig att koda och skapa webbsidor och appar. Jag som person är öppen för att det mesta när det kommer teknik och utveckling. Jag hittar ofta lösningar på problem som uppstår och min inställning är att det finns en lösning till det mesta! Jag nätverkar och tar del av andras kunskap samtidigt som jag delar med mig själv. I framtiden vill jag gärna samarbeta tillsammans med andra utvecklare i ett konsultföretag. För mig är det viktigaste att få arbeta med min passion för teknik och utveckling!

Utbildning

2016 - 2017

PIA - Programmering Iphone Android

2015 - 2016

Mobil Handel - Helsingborg

2013 - 2014

Cross mobile publishing

Kompetens

Photoshop 89%
WordPress 61%
Illustrator 71%
InDesign 50%
Sketsh 70%
Html & CSS 85%
Swift 85%

kontakt

Close Menu