Vad vi gör bäst!

Besök oss även genom sociala medier för att få mer information om vårt arbete.

Facebook

Om du vill veta mer om oss, titta in på vår Facebooksida! Här finner du bilder från tidigare uppdrag samt information om aktuella kampanjer. Här finns även nya erbjudanden och rabatter

Instagram

Ett nytt konto för Spontana foto design på Instagram där besökare kan se olika bildexempel som lämpar sig att använda i marknadsföring via instagram eller andra sociala medier.

Youtube

Här kommer det att finnas olika typer av videor som jag kommer att arbeta under det nya året för att visa exempel på vad du som kund kan beställa.


Här är våra tjänster som vi erbjuder

Fotografering

Undrar du om priser för att blir fotograferad klicka på knappen så kommer du vidare en lista av erbjudande och priser för den här kategorin.

WordPress sidor

För mer information om WordPress sidor skriv några rader om vad du önskar, så återkommer vi med prisförslag. Klicka på knappen så kommer du att hitta olika sidförslag som passar de flesta förfrågningar.

IOS Appar

Vill du ha din egen app på Appstore? Var god och skriv till oss om ditt projekt och dina tankar så återkommer vi med ett prisförslag. Du hittar även olika paket och priser när du klickar på knappen.

Grafiskt material

Är du ute efter ny logo eller annat grafisk material för ditt företag? Kom till oss så vi kan hjälpa dig. Priser finns när du klickar på knappen. Kontakta oss gärna för mer information!

Våra kompetenser......

Design 85%
Fotografi 100%
Photoshop 90%
Indesign 90%
Sketch 73%
Illustrator 90%
UI / UX 75%
IOS / Swift 70%
WordPress 60%
Close Menu